Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

2.4 Palčni Zaslon visoke LOČLJIVOSTI 1080P Digitalni Mini Kamera Otroci 1200W Risanka 32 G Srčkan Fotoaparat Igrače, Fotografije Rekviziti Za Otroka, Darilo za Rojstni dan

€84.05 €33.62
  • Posebne Funkcije: NOBEN
  • Stabilizacija Slike: Elektronsko Stabilizacijo Slike
  • Številka Modela: otroci hitra kamera
  • Senzor Vrsto Elementa: CMOS
  • Velikost Zaslona: 2" - 3"
  • Optični Zoom: Določen Poudarek
  • Vrsta Pomnilniške Kartice: SD
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Shranjevanje Tip: SD
  • Ločljivost (Video): Full HD (1920x1080)
  • Teža: 201g-300g
  • Goriščna Razdalja: 24 - 60mm
  • Zunanja Bliskavica: No
  • Milijona slikovnih pik: 10.0 - za 20,0 milijona slikovnih pik
  • Vrsta Zaslona: HD zaslon
  • Blagovna Znamka: Rondaful
  • Senzor Velikost (v palcih): 2/3 palca

Novo

- +

2.4 Palčni Zaslon visoke LOČLJIVOSTI 1080P Digitalni Mini Kamera Otroci 1200W Risanka Srčkan Fotoaparat Igrače, Fotografije Rekviziti Za Otroka, Darilo za Rojstni dan

Bullet Točk: 1、instant print funkcija omogoča otrokom, da posnamete fotografije/video posnetke in tiskanje fotografij v nekaj sekundah.2,4-palčni zaslon omogoča, da fotografije, ki jih je treba preveriti pred tiskanjem, da bi se izognili manjka nepotrebne fotografije za tiskanje.Nič ink tehnologija pomeni tiskanje brez toner in enostavno tiskanje na papir.Vsi tiskani materiali so visoke kakovosti in prijazen do kože.Otrok lahko natisnete več kot 150 fotografij, vključno z 1 zvitek vroče papirja.

2、Ta digitalni fotoaparat je zasnovan posebej za otroke, stare od 3-14. Opremljen je s 1080P HD zaslon

3、To učenje kamera je zasnovana za pomoč pri vaši otroci učijo, da zajame vsak vesel trenutek: 12 milijona slikovnih pik, fotografija, fotografiranje, dvojno sprednje in zadnje kamere, Selfie, časovno fotografijo, triple neprekinjeno fotografiranje, 3 drugo časovno trojno neprekinjeno fotografiranje, FHD snemanje video posnetkov, fotografij in video posnetkov Predvajanje, datum in časovni žig in samodejni izklop.

4、quick print (Hitro tiskanje kamere lahko natisnete samodejno, in smešno nalepke narediti fotografije zabavno, interakcijo z družinskimi člani in izboljšanje medosebnih odnosov.Zdaj, fotoaparat lahko zajame čudovite trenutke!Ta kamera je kot nalašč za rojstnodnevne zabave, scrapbooks, igro dating, baby knjige, vrtca, učilnice, dnevno likovnih natečajev, itd.!

5、Z anti-spusti design in trajne vrvica za opaljivanje tega, otrok lahko nosite z njimi.

Opis:

Dodatno tiskanje fotografij funkcijo.Visoko-definicija pravi 1200W pixel dual kamera omogoča snemanje 1080P video, prepoznavanje obrazov focus, neprekinjeno fotografiranje, čas, filtri in izvirno foto nalepke s tiskanje traja le 1 sekunda.

Z zabavno inovativnih foto okvir, lahko DIY ustvarjalne grafiti in pošiljate lahko tudi visoke ločljivosti fotografije na računalnik za tiskanje barvnih fotografij.

Jezik, preklapljanje, programirano snemanje, neprekinjeno fotografiranje, foto nalepke, itd.

Specifikacija:

Funkcije: slikanje, tiskanje, video

Način tiskanja: sivine tehnologije tiskanja (no ink obvezno)

Prikaz učinek: črno-belo slikanje/200PDI

Izdelek pik: 4000*3000PX

Baterija: 1500 mA

Čas polnjenja: približno 2 uri

Življenjska doba: neprekinjeno fotografiranje 60pcs slike

Velikost: približno 11*9*4 cm/4.33*3.54*1.57 v

Teža: približno 210 gramov

Velikost zaslona: 2.4 palčni IPS zaslon visoke LOČLJIVOSTI

Seznam Vsebine:

Papir Za Tiskanje*1

Uporabnik Mobilnega Telefona*1

Fotoaparat*1

Pomnilniško Kartico 32 G*1

Podatkovni Kabel*1

Card Reader*1

Vrvica za opaljivanje tega*1

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Oznake: fotoaparat otrok, otroci fotoaparat družine, foto stroj graverja, fotoaparat plesni, kamera in hitra, otrok otroci digitalni fotoaparat, tkanine fotoaparat otroci, fotoaparat polaroid, amkov, kamera video

Podobni izdelki