Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Kakovost igralne obleke Denim Kombinezon Ženske Combinaison Femme Visoko Pasu Elegantno Nastavljiva Trak Jumpsuit Jeans Hlače Ženske Hlače

€21.29 €20.23
  • Velikost: XS,S,M,L,XL,2XL XS-2XL
  • Postavka Vrsta: Jumpsuits & Igralne Obleke
  • Slog: Kolegij veter
  • Navedene sezona/leto: 2016 pomlad
  • Spol: ŽENSKE
  • Priljubljen element: gumbi, zadrge, nosijo belo, primite vzorec, bleščice, pranje
  • Material: Bombaž
  • Številka Modela: BF5D2663D852
  • barve: temno modra svetlo modra
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Vrsta Tkanine: DRES
  • Dekoracijo: Gumb
  • Vrsta: Jumpsuits
  • Vzorec Tipa: Trdna
  • Blagovna Znamka: UNIJE VOJSKE
  • Dolžina: Full Length
  • Fit Tip: Redni

Novo

- +

Ni primeren za višino nad 170 cm

VELIKOST GRAFIKONA ZA DOLGE HLAČE!

DOLŽINA:OD NOGE DO PASU!

Tam je 2-3% razlike glede na ročno merjenje.

prosimo, preverite merjenje grafikon skrbno preden se odločite za nakup izdelka.

1 palec = 2.54 cm

Prosimo, upoštevajte, da rahlo barva razlika bi morala biti sprejemljiva zaradi svetlobo in zaslon.

Kaj Boste Dobili:

1 x Moda Jumpsuit

luknjo Gumb izreži s kupci

prosimo za razumevanje.

Trakovi hlače navodila za podrobnosti

Plačilo

Naš Kupec Zaščite varuje Samo Načini Plačila na www.dsfu.si, kot je opisano spodaj:

Varstvo Odjemalcev

1:Če je vaš paket ni prispel v 60 dneh po tem, ko smo poslali (Brazilija: 90 dni), vam bomo povrnili celoten znesek.Če ste pripravljeni čakati, se obrnite na nas za razširitev vaše naročilo varstvo obdobju.

2:Če je problem kakovosti z našimi izdelki, se obrnite na nas v času in bomo aktivno rešiti vaš problem.

Velikost razlika

Naša velikost je Kitajski velikost, je drugačen od vašega državi, prosimo, bodite prepričani, da preverite informacije o velikosti skrbno, ali nas lahko kontaktirate kadarkoli.Prosimo, da ne ukrepa delov telesa, za primerjavo podatkov.Merjenje delov telesa, ki bo povzročilo veliko napak.rdeča chi tang Prosimo, merjenje kariran meritev, ki jih običajno nosijo v primerno obleko.

Prosimo, da nam 5 zvezdic Pozitivne povratne informacije, ko ste prejeli izdelke in lovethem,To je za nas zelo pomemben.Hvala, ker ste.

Povratne informacije

Pred odhodom Nevtralne ali negativne povratne informacije,prosimo, da nam priložnost, da odpravite težave.Prepričani smo, da vsi spori rešijo sporazumno.

Mi bo vsak poskus, da odpravite težave.Hvala, ker ste.

O Prodajne Cene

Naši trgovini ne pokriva kakršne koli dodane vrednosti davčnih, carinskih ali davčnih,ko uvozne tarifne pride v država nakupa, kupec bi vsa plačila, glede na razlike v različnih državah pravila.Naše prodajne cene ne vključujejo vse davke in tarife.

O Barvnih Razlik

Vse fotografije izdelkov, ki so prikazani na spletni strani so posnete s profesionalno fotografijo ekip s profesionalno fotografijo aparati.Zaradi vplivov na streljanje lokacijo,okolje in vir svetlobe,posnete fotografije, ki so odstopala od dejanskega izdelka v barvo.V pozno fazo,fotografije, ki so prilagojene glede na proizvode, pravi barve,poskuša obnoviti izdelkov prvotne barve.Razen za barve, izdelki, drugi deli so prikazani točno.

Vendar, everyones dojemanje k barve se razlikujejo in obstajajo barvne razlike med različnimi prikazi, problem barva razlika ni mogoče izmeriti ali se jim izogniti s pomočjo fiksnih elementov.Zahvaljujemo se vam za vaše razumevanje.Izdelkov barve so predmet teh prejetih izdelkov.

O Logistiki

Za naročila, ki ste ga plačali za uspešno, bomo dobaviti blago v roku 24 ur v najkrajšem možnem času.O obveznih Kitajski prazniki, dobavni rok se lahko odloži.Če ste spletnem nakupovanju v tujini in ne morejo čakati dolgo logističnih prevoz, prosimo, da ne bi naročil, s čimer se izognemo nepotrebnim izgubam za oba.Če že vztrajate na sprejemanje naročil, prosim, ne uporabljajo za povračila ali bo pritožb, bo.Prosim, oprostite nam za morebitne nevšečnosti.

Logistiko lahko traja 20-39 dni in izbrali bomo najbolj primerno logistično podjetje, da vam služi.Vendar pa, logistika v posameznih državah razlikuje, tako da je dejanski čas dostave lahko podaljšali zaradi prekomernega paketov ali drugih dejavnikov.Zato bomo preučili niso prispeli naročila v čas in podaljšali čas dostave dokler ne boste prejeli paket.

Pišite nam, če imate kakršne koli dvome!Vam bomo odgovorili v 0-12 ur!

Oznake: denim jumpsuit ženska, como hlače ženske, denim splošno ženske, široka obleka ženske, denim jumpsuit, strimmer, črna šifon jumpsuit, vroče seksi ženske, foto, 8021, navaden elegantno jumpsuit

Podobni izdelki