Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Original xiaomi Yuwell YX303 YX301 Oximeter LED zaslon Prsta Impulz za Nego Hitre Senzor, Auto Power Off Zdravje

€16.07 €13.50
  • Številka Modela: Xiaomi
  • Certificiranje: CE
  • Lestvica: 1
  • Blagovna Znamka: Xiaomi
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Članice Zbora: Ready-to-Go
  • Nadzor Kanalov: 2 Kanali

Novo

- +

To yuwell impulz oximeter je varen, priročen, neinvazivno in enostaven za uporabo.Hitro merjenje: Le nekaj sekund, da bi dobili instant branje iz LED zaslon.Easy-to-Read Počistite Zaslon: Dve barvi in 4-smerni zaslon omogoča branje enostavno, da si ogledate iz različnih kotov. (držite gumb za manj kot 2, če želite spremeniti prikaz smeri).Natančnih in Zanesljivih: Prikaz nasičenost kisika v krvi (SpO2) do 100%) in srčni utrip (PRbpm) do 250 BPM.Neinvazivno merjenje: Posnetek, ki ga na prst, in pritisnite gumb za merjenje SpO2. Kompakten in Lahek: 54 g teža z baterijo (ni vključena); zelo prenosne: vrvica za opaljivanje tega vključeni za dodatno udobje; spremljanje SpO2 (Nasičenost Kisika v Krvi, Raven) in PR (Srčni utrip) na poti.Prihranek energije: Samodejni izklop v 8s, ko ne prst je zaznana.Visoka natančnost čip: IHigh natančnost čip zagotavlja visoko zmogljivost.Vsebina paketa -1 x Prsta Oximeter (brez baterije) -1 x Vrvica za opaljivanje tega -1 x angleški priročnik -1 x Zanke Zaradi letalstva omejitve, baterija ni vključena v paket.

Črno različico Prosimo, upoštevajte, da ta ni xiaomi Yuwell je, ampak to je visoke kakovosti, kot tudi.če imate kakršna koli vprašanja v nadaljevanju.prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate.bomo poskušali naše najboljše, da bi vam pomagala.

Oznake: co2 senzor, flora mi, uradni xiaomi, xiaomi led ligjt, mi xiomi, 3 xaomi, čistilec xiaomi smartmi, oximeter strokovno, oximet, primeru xioami

Podobni izdelki