Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

NALIVNO PERO, SREDNJE NIB DIKAWEN 891 SIVA IN ZLATI ZMAJ POSNETEK BOGAT PRIDELEK

€4.58
  • Nib Tip: Standard Tip
  • Nib Materiala: Iraurita
  • kraj izvora: Shanghai, Kitajska (Celine)
  • Nalivno Pero je Nasvet Materiala: Druge Kovine
  • Vrsta: nalivno pero
  • Številka Modela: DIKAWEN 891
  • Embalaža: Svoboden
  • Posebno Vlogo: Pisanje
  • Pisanje Točke: 0,5 mm

Novo

- +

Pero je učinkovito sredstvo za človeštvo za dediščino civilizacij, evidentiranja misli in sporočanje čustev.Danes pen je presegla funkcija zapisovanja sama.Imeti pero z integriteto kakovost in odlično zasnovo postane simbol plemstva.

Tip: Nalivno pero

Znamka: Dikawen

Pero Pogoj: 100% Nova

Nacionalno Izvajalsko Telo: Srednje

Pretvornik: izmenljive je lahko nadomeščen z mednarodnim standardom velikost kartuša.Prav tako, lahko uporabite kozarcih črnila.)

Skp: Pritisni na vrsto skp

Barva: Siva in zlata

Teža: 35 g pribl.

L ength: 135 mm pribl.

paket vključuje

1 X Pero

Strokovno Tiskovine Dobavitelja , Dobrodošli na debelo !

Svoj sloves odlične storitve za stranke, je bila zgrajena nad 10 let trgovanja z zagotavljanjem veliko vrednost in podporo za vse naše stranke.Z več deset tisoč izdelki odpremljeni, razumemo stvari, ki so pomembna za vas, naši dragi kupci.

Vedno bomo poiskati najboljšo kakovost izdelkov, zato smo se lahko samozavestno stojalo za naše obljube " čista kvaliteta, design pure.Vse elemente, ki so pregledani, med proizvodnjo in pred embalaže.Smo tudi parka celoten obseg rezervnih delov.Mi lahko in bo srečno vam s servisno službo zavarovanje storitev, ki jo zaslužijo.

Nenehno dodajanje novih izdelkov v naši trgovini, zato prosim, pridite in obiščite nas vedno!

Poslovni čas : AM 9:00 - PM 11:00 , ponedeljek - sobota

Zadovoljstvo Strank

Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate kadarkoli, če imate kakršne koli pomisleke pred ali po nakupu.Smo več kot zadovoljni, da vam 100% zadovoljstvo izkušnje.

Plačilo

Sprejemamo Depozitni,kreditne kartice, v realnem času banka prenese, brez povezave plačila (nakazila in Western Union).Prosimo, da samo izbere metodo, ki je najbolj primerno za vas.Zaščititi svoje interese, bo tvoje plačilo začasno ki jih www.dsfu.si, in ne bo izdal, dokler se ne prikaže vaš red in so zadovoljni z njim.

Dostava

Bomo preglejte vsak element jasno, preden smo ga pošlje.Prosimo, poskrbite, da bo vaš Naslov za dostavo pravilen.Bomo ladja na Naslov, naveden v vaši ebay račun

Naši izdelki so poslane z uporabo Kitajska AirPost / EUB / EMS .Če potrebujete številko za sledenje, vas prosimo, da nas kontaktirate .

V primeru, da problem bi se pojavijo, se najprej obrnite na nas in potrudili se bomo rešiti vse probleme.

Spodaj je ocena časa, da dosežejo večina držav

Država

Čas(Dni) 8-12 12-20 20-30 30-40 40-50 >50

Združene države amerike

Stopnja 21.4% 50% 14.3% 7.2% 7.1 % Vračilo Združenem Kraljestvu Stopnja 5.1% 50.1% 29.6 % 10.5% 4.7% Vračilo Avstralija Stopnja 9.9% 63.2% 19.1% 3.4% 4.4% Vračilo Kupnine

Kanada

Stopnja 11.1% 22.2% 30.3 % 20.9% 15.5% Vračilo Kupnine

Nemčija

Stopnja 0 4.1% Pokrivne Dolžine 31,4% 17.6% 3.9% Vračilo Kupnine

Brazilija/Rusija/Ukrajina

Stopnja 0 10.6% 28.1% ali 43,8% 15 % Opomba: Brazilija/Rusija/Ukrajina bo trajalo veliko dlje, kot iz drugih držav, tako vračila čas bo do 70 dni.

Če niste prejeli vaš paket v zgoraj dostavljeno čas, ne skrbite.Prosimo, obvestite nas kmalu bomo preverite takoj.Če vaš paket bo potrdil, da se izgubil na poti(verjetnost manj kot 0,3% na splošno), se bomo poslati takoj.

Ne moremo prevzeti nobene odgovornosti za kakršno koli po meri zamude ali davka.Zato, ker je tranzitni čas je močno odvisna in ki jih Poštnih Storitev (razen ob vikendih in praznikih).Če kateri koli drugi odlašanja(kot je slabo vreme ali post stavke) je povzročila, prosimo, potrpežljivo čaka.

Povratne informacije, Saj vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, ki smo iskreno upam, da vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.Ali, če obstaja kakršen koli težave, se obrnite na nas za odpravljanje pred odhodom negativne povratne informacije.Najlepša hvala.

Oznake: dikawen pero, kovinski kemični svinčnik, kemični svinčnik, ležeče nib, nalivno pero, črnilo, jinhao 51, pero, 6359 krilo sung, oblikovanje knjige, prenosnik samorog

Podobni izdelki