Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Bluetooth Adapter Prejema Posredovati Bluetooth Sprejemnik / oddajnik Bluetooth Oddajniki sprejemnik B6

€13.60 €9.52
  • Blagovna Znamka: BAYERLEY

Novo

- +

Featus:

B6 Bluetooth ceiver spreminjanje tradicionalnih zvočniki v Bluetooth turistov.Po tem, ko je plačal, predvajanje glasbe wilessly iz vašega Bluetooth Pametnih Telefonov, Prenosnik, Tablični računalnik in mo, brez težav kablov.Podpora Samodejna povezava.

[Oddajnik Mode] B6 Bluetooth Oddajnik je posebej zasnovan za Zvočne Naprave (kot so MP3, MP4, TV in RAČUNALNIK, itd.) brez funkcije Bluetooth.Lahko vzpostavite povezavo Bluetooth Oddajnik za zvok naprave prek vključeni 3.5 mm Audio Vtič, spreminjanje teh zvočnih naprav, ki so v Bluetooth avdio naprave, in zaradi česar je delo z Bluetooth Slušalke in Zvočnika.

[ANC Hrup proizvodnje & AEC Echo Odpovedi] Podpore Hrupa Suppssion in Echo Odpovedi, ki vam ponuja Čudovit Steo Zvok in Čudovito Kakovost Zvoka.

[Močno Združljivost] Združljiv z operacijskim sistemom Android in IOS pametnih telefonov in PAD, skoraj vse naprave, ki omogočajo Avdio Naprave, in Steo Sistem s 3,5 mm vhodom.

[Nizko Porabo Energije] Vgrajen 600mAh Baterije ensus do 8 ur delovnega časa, boste lahko uživali wiless fe ves dan.Enostavna uporaba, ne rabite prenesti nobene APP.

Specifikacija:

Številka modela: B6

Bluetooth: V4.1

Prenos na Daljavo: 10m / 33ft

Baterija: vgrajena, ki bremenijo Li-polimer baterija(600mAh)

Delovni Čas: 8 Ur (odvisno od glasnosti zvoka)

Polnjenje: Mikro USB 5V/0.5 A

Avdio Vmesnik: 3.5 mm

Barva: Črna

Glavni Element Velikost: 9.7 * 5.8 * 1.2 cm / 3.82 * 2.28 * 0.47 v

Glavni Element Teža: 38 g / 1.36 oz

Paket velikost: 12.5 * 7.0 * 3.6 cm / 4.92 * 2.76 * 1.42 v

Package teža: 116g / 4.09 oz

Package Seznam: V2131

1 * 2 v 1 Bluetooth Audio (zvok Bluetooth Oddajnik & ceiver

1 * 3.5 mm Audio Kabel

1 * AV Kabel

1 * USB Kabel za Polnjenje

1 * Angleški Uporabniški Priročnik

Opomba:

1.Zaradi razlike med različnimi monitorji,slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki,,ampak ne enako učinkovitost na različnih organov, kot na model.

2.Primerjaj podrobnosti velikosti s tvoje,prosimo, dovolite 2-4 cm, razlikuje zaradi ročnega merjenja za oblačila, hvala za Vse meritve v cm in prosimo, upoštevajte, 1cm=0.39 palčni

Oznake: vw passat b6 bluethoot, bluetooth sprejemnik b8, kenwood bluetooth avto, bluetooth receiv, vw passat 3c bluetooth adapter, bluetooth 5.0 čip, bluetooth sprejemnik v6, klasična bluetooth coche, bluetooth avto oddajnik in sprejemnik, mo3 bluetooth avto

Podobni izdelki