Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

12PCS Lesnoobdelovalnih Objemke 60/90/120 Stopnjo Objemka Nastavljiv Kota Določitvi Posnetkov Okvir za Sliko Kotu Posnetka Položaja Orodje O30 20

€14.62 €11.12
  • Številka Modela: 900235192
  • Certificiranje: NOBEN
  • Poreklo: CN(Izvora)

Novo

- +

➤【Funtion】:To je lahko shranite dela, časa in zmanjšanje površinskih obremenitev.Lahko natančno uskladiti in popraviti obdelovanca.

➤【Nastavljiva Velikost】: primeren za les, deske debeline 5-22 mm, ki se uporablja za 90-stopinjski koti in T-spoji, in primeren tudi za montažo dveh plošč različnih debelin.

➤【Primerna za Majhne Lesene Delovne Projekte】: lahko sestavljeni z lesene škatle, foto okvirji, birdhouses, nabiralnike, toaletno mizico predali.Lahko se uporablja kot osebno darilo za prijatelje, ki radi lesenih predmetov, tako da lahko povečate vaš srečen občutke.

➤【Enoročno Delovanje】: To vam omogoča, da odprete držalo z eno roko in popraviti obdelovanca z drugimi predmeti.

➤【Uporaben Gospodinjski Orodja】:Namestitev pripomočkov za privijanje ali lepljenje lesenih plošč skupaj.Lahko uporabite tudi ta dogodek, da vara in skupaj lepo mizarstvo.To mizarstvo je zelo lahka in se lahko enostavno uporablja za izdelovanje lesenih predmetov ali perforate doma.

60/90/120 Stopnjo Objemke za Lesnoobdelovalnih

Namestitev pripomočkov za privijanje ali lepljenje lesenih plošč skupaj.Lahko uporabite tudi ta dogodek, da vara in skupaj lepo mizarstvo.To mizarstvo je zelo lahka in se lahko enostavno uporablja za izdelovanje lesenih predmetov ali perforate doma.

Nastavljiva Velikost:

Primeren za les, deske debeline 5-22 mm, ki se uporablja za 90-stopinjski koti in T-spoji, in primeren tudi za montažo dveh plošč različnih debelin.

Enoročno Delovanje:

To vam omogoča, da odprete držalo z eno roko in popraviti obdelovanca z drugimi predmeti.

Primerna za Majhne Lesene Delovne Projekte

To lahko sestavljeni z lesene škatle, foto okvirji, birdhouses, nabiralnike, toaletno mizico predali.Lahko se uporablja kot osebno darilo za prijatelje, ki radi lesenih predmetov, tako da lahko povečate vaš srečen občutke.

Paket je vključeno:

12 KOS Multi-angle Lesnoobdelovalnih Objemke

(60° X4, 90° X4, 120° X4)

Oznake: slikovne jekla kvadrat, okvirji za slike kvadratnih sklada, okvir debel kvadrat, okvir fotografije 60x90, slikovne kvadratnih lesenih predmetov, japonski slikovne kvadrat, okvir za sliko 90 x90, foto okvir belo 60x90, starinsko slikovne kvadrat, okvir za sliko 60x120

Podobni izdelki