Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

ZORBYZ Univerzalno motorno kolo 39 mm Chrome Vključite Signal Vožnje Spot meglenke Bar Vilic, Nosilci Za Harley Touring Chopper po Meri

€43.09 €38.78
  • barve: Chrome
  • Blagovna Znamka: ZORBYZ
  • Material: Plastični In Kovinski
  • Postavka Vrsta: Megla Lučka Za Montažo
  • Moč: 12V

Novo

- +

ZORBYZ Univerzalno motorno kolo 39 mm Chrome Vključite Signal Vožnje Spot meglenke Bar Vilic, Nosilci Za Harley Touring Chopper po Meri Značilnosti: združljiv vozil je samo za referenco,pls preverite bar velikost slike pred kupiti(če je vrstica velikost ne ujemajo z vašim kolesom,pls ne da kupiti), Da se prilega vse motorna kolesa z 39 mm Vilice Cevi Material:Plastika Spot light & kovinski Vključite Opozorilne Luči & Jekla bar Ohišje Barva: Chrome Light Spot: 12V 10W Spot Light Color: Amber kot sliko kažejo Obrnite Light Color:Amber kot sliko kažejo Opremljanja: Primerni Za večino motorna kolesa , kolesa , turna ,chopper , po meri aplikacije pls preverite velikost v sliko, preden kupite.hvala, Da se prilega vse motorna kolesa z 39 mm Vilice Cevi Packge vključujejo: 2pcs mesto luči 2pcs obrnite sigal luči 1 nastavite vesa Opomba: navodila za Namestitev, ki niso vključeni.Enostaven za namestitev Zaradi razlike med različnimi monitorji,slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

1.če je vaš naslov za dostavo, ki spada v oddaljenih območjih,kupci morali plačati dodatne poštnine,upam, da vaše razumevanje,če ne sprejmete naš pravilnik,prosim, ne ponudbo,hvala.

2.če ne boste dobili vaše predmete v pričakovati,prosim pošta nas najprej se bomo potrudili in izpolnjujejo vaše povpraševanje,potrebujemo vaše kooperacije,hvala.

3.Običajno ne proizvajajo davka,vendar ne moremo 100% zagotoviti,če obstajajo morebitne dajatve pridobiva s togo po Meri pregled,se bojim, kupec pa bi se popolnoma odgovorna za to

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo

Bomo cenili, če pustite nam pozitivne povratne informacije.Če ste zadovoljni z našimi elementov in storitev, prosim, pustite nas pet zvezdic,zaradi pozitivne povratne informacije in pet zvezdic, so tisto, kar se zavzemamo za.Če ne boste zadovoljni z vašo nakupovalno izkušnjo,prosimo, obrnite na nas, preden se boste odločili za dopust nevtralne ali negativne povratne informacije , se bomo potrudili, da reši problem za vas v najkrajšem možnem času.

Če je predmet, ki ste jih naročili je poškodovan, se obrnite na nas v garancijskem roku,bomo zamenjajte okvarjen element je element, ki je enaka funkcionalnosti na prvi.

Če primerne zamenjave ni na voljo, delno nadomestilo se izda preko Paypal.

Če kupec ne želite niti zamenjava niti delno nadomestilo, ampak radi vračajo, kupec bi moral biti odgovoren za vse, ki se vračajo ladje stroškov.

Oznake: pgx, chrome, kolesa motorno kolo, faro meglo motorno kolo, plug chrome motorno kolo, moto drl, nepremočljiva motoristična drl, puščico za kavo, motorno kolo puščice drl, motorno kolo drl mala, uplinjač weedeater

Podobni izdelki