Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Mouse Trap Večkratno Uporabo Večnamenske Vidika Okno Vabe Polje Kletko Za Gospodinjsko Uporabo Dvojne Visoko Učinek Podgana Morilec Miši Glodalcev

€14.80 €12.57
  • Nastavite Vrsto: No
  • Številka Modela:
  • poreklo:
  • Vrsta Škodljivcev: Miši
  • Poreklo: CN(Izvora)

Novo

- +

Značilnosti:

1. Visoka kakovost materiala: Izdelan iz visoko kakovostnih kovinskih materialov, past, ni enostavno obrabe in rje.Ne poškodujete z mišk.Z občutljivo obliko, je lažje zajemanje podgane.

2. Okolju prijazno: majhno število majhnih miši, ki lahko stalno ujeli na eno uro, dokler past je poln.Da se prepreči onesnaženje okolja, medicine in mrtva podgana razgradnje.

3. Humanized oblikovanje: Z humanized design, past je specializirano za lovljenje miši.Dveh lukenj mišolovka so povezani, in miško lahko zajame hitro.

4. Neprekinjeno zajemanje: multi-funkcionalne mehanske mišolovka sprejme mehanske načela, kot vabo, bin, pedala, glavo, vrat in self-reset.Po miška je zajeto, je mišolovka se samodejno vrne v začetno stanje.Navado dobili skupaj z mišk bo pritegnila v usta zunaj stroja, da gredo v mišolovka.

5. Široka uporaba: uporablja se za dom, hotelih, trgovinah, supermarketih, restavracijah, trgovinah z živili, obratov za predelavo hrane, skladišča, poslovne enote, komunikacije in transport, itd.

Specifikacija:

Ime: Mišolovka

Velikost: o 26.5*16.5*5 cm/10.43*6.50*1.97 v

Material: pocinkane pločevine

Seznam Vsebine:

Mišolovka*1

Oznake: kletka mišolovka, podgana past, miši past, podganji strup svetu, miško smole, g p, past za vešča, miško podganji strup, kletka past, kletka za bdsm

Podobni izdelki