Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

CREE XHP70.2 32W LED 4022LM 6V štiri žetone varjenje 20 mm, bakra pcb DTP ploščo Ultra-high brightness glavo svetilka avto žarnice

€10.36
  • Trenutno: No
  • Številka Modela: XHP70.2
  • Postavka Vrsta: Žogo
  • Napetost: 6V
  • Certificiranje: CCC

Novo

- +

CREE XHP70.2 32W LED 4022LM 6V štiri žetone varjenje 20 mm, bakra pcb DTP ploščo Ultra-high brightness glavo svetilka avto žarnice CREE XHP70.2 6V 32W LED Oddajnik Z 20 mm, Bakra Znanja na novo opredeljuje Delovanje Korenito Nižje Sistem Stroškov, ki ga Poganja Cree je prelomen SC5 Technology™ Platforma, XLamp XHP70 LED je član Cree je Izjemno Visoke Moči (XHP) razred Led diod, ki na novo opredeljuje lumen gostoto in zanesljivost za korenito zmanjšanje stroškov sistema do 40 odstotkov.Na svojo največjo trenutna, XHP70 LED zagotavlja dvakrat svetilnost industrije je najpametnejše enotni-die LED, XLamp MK-R LED na podobni lumnov na vat in brez povečanja paket odtis.V XHP70 LED tudi doseže daljšo življenjsko dobo pri višjih temperaturah obratovanja.Skupni rezultat je bistveno nižji toplotne, mehanske in optične stroškov na ravni sistema.

Velikost

7 x 7 mm

Izdelek Možnosti

6 V

12 V

Visoko-ro s koncesijo

Največ Pogon, Trenutno

4.8 (6 V)

2.4 (12 V)

Največja Moč

32 W

Največjo Učinkovitost na Binning Pogoji

150 lm/W

Tipičen Naprej Napetost

5.8 V Beli @ 2100 mA (6 V)

11.6 V Beli @ 1050 mA (12 V)

Največ Povratne Napetosti

-5 V

Zorni Kot

120 °

Največja Priključna Temperature

150 °C

Binning

85°C

ANSI

2 - 3 - in 5-stopenjski EasyWhite®

Največ ESD Vzdrži Napetosti

8000 V (HBM na Mil-Std-883D)

Reflow Solderable

Da - JEDEC J-STD-020C - združljiv

REACH-Jem

Da,

RoHS Skladen

Da,

UL-Priznana

Da, Na Ravni 4 Ohišje Plačilo

Express prevoz navodila in Povratne informacije: (1) Prosimo, preberite naše postavka specifikacije zgoraj skrbno in potrdite, da je tisto, kar potrebujete. (2) ne govori z nami na linijo ali pustite sporočilo tukaj na vsa vprašanja naših element, dostava rok in ceno. (3) Če nekaj dodatnih poraba na naši predmeti, vas prosimo, da nas vprašati.Nekateri obvestila o ladijski: (1) www.dsfu.si Standardna Dostava čas dostave je okoli 15-45 dni (nekateri potrebujejo okoli 60 dni), vljudno prosim biti malo potrpežljivi, medtem ko čaka na vaše parcele. (2) prav tako razmislite o drugih Ekspres (UPS, DHL, FedEx, TNT ali EMS) 2 do 8 dni za dostavo. (3) Prosimo, da nas kontaktirate na enkrat, če obstajajo kakršne koli neobičajnega pošte. (4) Prosimo vas, da nam pošljete vaše predloge, kot veste kaj boljši od nas.Hvaležni vam bomo za dobre ideje. (5) Če si ponudbo naših www.dsfu.si Standardna Dostava brezplačna dostava postavk, smo SAMO prevoz preko www.dsfu.si Standardna Dostava.Mi bi opravljanje naših nalog isto, kot tisto, kar smo se dogovorili. (6) ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve. (7) Mi bi poskušali naše najboljše, da se prepričajo, vendar brez nerazumnih zahtev, prosim.Pomembno Obvestilo: Stranke, ki mora biti prepričan, ali njihovih državah, ki so dovoljena za uvoz Tega proizvoda, kupne.Če niste prepričani, ali je vaša država dopušča te vrste proizvodov, priporočamo, da se obrnete po meri za potrditev.Mi ne bo odgovoren za izgubo zaradi carinskih zaplembe.Nadzor kakovosti: (1) Mi test vsak element pred odpremo, da se zagotovi, da so v dobrem stanju. (2) Kot izkušen dobavitelj smo package blaga v škatli polje z EPE, ki bi preprečil vaše predmete iz nekatere nepričakovane škode učinkovito med porodom. (3) ponujamo vam hitro dostavo, običajno okoli 3 dni priprav.To je približni čas, vašo pošiljko podatki bodo do svoje posebne naloge. (4) radi bi vas obvestili številko za sledenje, ko smo poslali vaše izdelke.Povratne informacije/Razred naše storitve: Pls pustite nam vaš komentar za naše izdelke in storitve po tem, ko ste prejeli vaše izdelke; to nam bo pomagalo doseči v prihodnosti.Bomo rezervne brez truda za nadgradnjo naše celoten sistem, da zadovolji vse naše vrste strank.

Oznake: cree voznik xhp70, off road utv, Cree, led pcb, XHP70, jkk90, odbor led pcb, cree cxa, cree led, xhp35

Podobni izdelki