Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Vertikalni L Vrsta Nosilec, Stojalo Quick Release Ploščo Znanja Grip Ročaj Za Olympus OMD EM10 E-M10 EM10II EM10III EM10 E-M10II

€17.32 €14.72
  • Material: Aluminij
  • Številka Modela: 5d2
  • Blagovna Znamka: harry dobro

Novo

- +

Uvod:

Združljiv z Arca-Swiss standard, tako LB-EM10 osnovno ploščo in navpično ploščo, so 100% združljivi s RRS vzvod za sprostitev sponko!

LB-EM10 značilnosti snemljiv design, osnovno ploščo in navpično ploščo je mogoče enostavno razstaviti in sestaviti, da se prilega drugačno izkušnjo fotografiranja.

LB-EM10 prijem ne bo vplivalo na EM10 prostor za baterijo pokrov, odpiranje in podatkovni kabli izstopna odprtina odpiranje, ne bo vplivalo na zaslonu, zložljiva in odpiranje, ne bodo vplivale na namestitev.

Osnovno ploščo rezerviral dodatno 1/4"-20 navojni luknjami in luknjica za pašček za dodatne funkcije.

Združljivost:

Standard Arca-Swiss dovetails, ki je združljiv z Arca Švicarski, RRS, kirk, Wimberley, Markins, Sunwayfoto, Benro, Suri, Fotopro...blagovnih znamk s kar standard.

Material & Izdelave:

Lahkega letalstva ravni 6061T6 Aluminija, strojno, z natančnostjo CNC in površinsko obdelane s trdega anodiziranega oksidacije zdravljenja.

Zelo gladko površino, odporno na praske.

Združljiv Z:

za Olympus OMD E-M10

Paket vključuje:

1 x Hitro sprostitev L-nosilec

1 x Sledenje

Oznake: flash olympus omd em10, olympus omd, nametitev olympus, olympus omd em10 mark ii, cameratas olympus omd em10, fotoaparat primeru olympus em10, hitro sprostitev stojala tablice, m8 matica ploščo, ploščo za hitro sprostitev, olympus omd em10 mark iii

Podobni izdelki