Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

MOC Plošča 1x1x1 Kotu 6231 Stol DIY Razsvetlil Blok Opeke Združljiv z Združuje Delcev

€3.73 €3.28
  • Material: Plastični
  • Črtna koda: No
  • Blagovna Znamka: jile
  • Spol: Unisex
  • Block Velikost: Majhen gradnik(Združljiv z Lego)
  • Plastika Tip: ABS
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Starostni Razpon: > 6 let

Novo

- +

Ta izdelek lahko mix barve, naključno ali stranka imenuje mix barve, kraj, da pustite sporočilo ali se obrnite na trgovino opombe!

Večino žita serije

[origin] guandong, Kitajska

[embalaža] plastične vrečke

[material] nestrupen in brez vonja ABS plastike

[primerna starost] 5 ~65 let

[izdelka vzdrževanja] se lahko očistijo in razkužijo

[posebna pozornost]

1. Otroci so potrebne za uporabo izdelka pod domov nadzora;

2. Ne pogoltniti majhen gradnik delcev.

3. Če igrača je poškodovan, prosimo, reciklirajte, it;

4. Izogibajte se blok izpostavljenosti in vlažnosti.

Pomembno: izdelek barva je še vedno ažurira.

[ ugotavlja, da kupci]

1. Vse blago, ki se prodaja, so strogo pregledani in pakirani za shranjevanje.Ko kupec podpiše za blago, bodite prepričani, da se odpre okno za pregled, preverite količino blaga, in preverite, ali je blago v dobrem stanju.Če imate kakršna koli vprašanja, mi ne bo odgovoren za to.

2. V procesu hitre dostave, včasih se izročitev odloži zaradi nekaterih nujnih primerih, kot so vremena in razmer na cesti.Trgovina obljublja, da pomoč kupec se obrnite in se usklajujejo pravočasno in izročiti blago, da boste čim prej.Če so nezadovoljan občutek, da Kurir, se lahko pritoži na lokalni express company, upam, da kupec lahko razlikujejo odgovorna oseba, hvala.

3. Sestavljeni gradnik igrače so ročno sortiranje in tesnjenje vrečke in včasih je pomanjkanje delov.V trgovini lahko dopolnimo manjkajoče dele za prost, ko kupci kupujejo izdelke znova.

4. Te vrste gradbenih blokov so pakirani v navadni papir, škatle, ki jih express dostava in skrbno, pakirano po naši spletni trgovini.Še vedno je težko zagotoviti, da posamezna embalaža škatle so iztiskani in obrabljene, toda izdelka delih v notranjosti embalaža škatle ne bo poškodovan.

5. Slike vse blago v naši trgovini mora biti v skladu z resnično slike, kot je daleč, kot je mogoče, vendar kot odklon ali soncu lahko povzroči, da nekatere barve razlika med snemanjem.Prosimo, obrnite na našo customer service, da jasno pred nakupom.

6 priporočljivo je, da otrok, mlajših od 5 let, ki igrajo z velikimi zrni gradnikov, Ker je majhna zrnca deli so enostavno jesti po pomoti in se lahko samo treba dopolniti z spremljajo starši.

Oznake: moc, sončna plošča, blok zgraditi, lego moc, kotiček, kavarna lego, blok plošče, rdeča suha kravato, moc opeke vojaške, razsvetli pirat ladje, kolo stol lego

Podobni izdelki