Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Vrhunska Narave Kozja Dlaka Ličila Ščetke Rdečilom Za Lica Ščetko Pod Kotom Obris Krtačo

€5.79 €4.34
  • Ročaj Material: Plastični
  • Številka Modela: DG02
  • Material: Narava Lase
  • Čopič Materiala: Kozja Dlaka
  • Uporabljajo Z: Rdečilo
  • Količina: 1PCS
  • Velikost: Big
  • Blagovna Znamka: vela.yue
  • Postavka Vrsta: Ličila Ščetke

Novo

- +

Vrhunska Narave Kozje Dlake

To Kotne Obris je diagonalno oblikovan tako, da strokovno kraj in mešanica barve na konture obraza za lahkotno kiparstvo moč.

Pakiranje: 1x Visoko Kakovostnih ličila ščetke

* Selektivno Materialov,Izkušeni Obrtnik,Kot Nalašč Handcraft, Bi Visoko Kakovostne Ščetke.

* Kakovost Test Mimo Certificirano,Micorbiological Analiza Mimo Certificirano,Enviromentally Prijazno.

1. Vsakič, ko uporabite čopič tapnite odvečno prahu na ščetine v nekoliko zvit vaši dlani.Mala ščetke kot čopič za ustnice in oči sence ščetko,Nežno pomikajte ščetine na mehko tkivo obrišite odvečno izdelka.

Ps.Če to naredite vsakič, ko uporabite čopič, da ne bo treba oprati pogosto.

2. Čiščenje v mlačno vodo.Ko ščetine začeli vonj ali vsebujejo kroglice ličila, jih sperite v mlačno vodo.

3. Izdelava pene z brez vonja milom in sperite ščetine do ferrule (kovinski del).

4. Nežno stiskanje ščetine iz ferrule rob navzven s prsti bo pomagal odstraniti ličila iz krtačo, nato sperite ščetin za temeljito.

Ps . *Ne pranje krtačo s čistilom, ki vsebujejo katero koli vsebnostjo topil, razen v primerih, kjer boste morali, da se posuši zelo hitro.

*Uporaba mehčalca ali balzam za lase lahko škoduje ščetine sposobnost, da imajo v prahu.

5. Da bi preprečili poškodbe krtačo za lase, glavnik lase, malo po malo, s konico čopiča.Česanje v smeri od korena do vrha čopič, postopoma delo svojo pot nazaj do ferrule rob.Obrnite in glavnik prav tako.

6. Nežno stisnite krtačo glavo z brisačo in otresti odvečno vodo.Uporaba prsti nežno oblike v pravilno obliko.Zagotoviti, čopič ne posušijo na soncu ali z za lase, saj bo škodo čopič dlake.Dovolite krtačo, da se naravno posuši, ločeno od vročine.

7. Če uporabljate ščetke na dnevni osnovi, jih postavite v kozarec, ročaj navzdol.Če ne, jih hranite v plastični tulec, ki ob nakupu in postaviti na ravno.Vedno hraniti ščetke v čistem in suhem okolju.

1. Privzeti način plačila, ki je Alipay.To je depozitni plačilnih metod, ki lahko zaupate plačati.alipay podpira številne vrste plačil, kot so : QIWI,BOLETO,Webmoney,Western Union,Bančno Nakazilo,Moneybookers,Kreditne Kartice,Visa in Mastercard, in tako naprej.

2. Smo pack ščetke z varno mehurček ovojnico, velika naročila, ki več kot 200usd bomo spremenili, da brezplačno DHL/UPS/EMS express dostava storitev,bomo paket z močno karton polje,Bolj varni in hitrejši.

3. Mi ladje pakete, ki po vsem svetu prek www.dsfu.si uradni zraka e-poštno storitev.Paketi običajno lahko pošiljajo ven v plačilo potrjen dan+24 ur.Večina paketi bodo prišli ste v čas poštnine okno prikazuje na strani, da, Ampak včasih nekje, morda bolj z zamudo, Ker je tudi odvisno od različnih državah " post office ravni storitev in carinskih uvoznih politike.Prosimo, bodite malo bolj potrpežljivi in vas prosimo, da stik z mano za kakršno koli pomoč v takem primeru.

Boste biti vedno zaščiten v celotnem procesu.

1. Smo dvakrat preverite/preizkusite naše izdelke previdno, preden odpremo, obljubimo vseh izdelkov so z dobro kakovostjo.Vendar v vsakem primeru, da ste prejeli kakšno napako predmetov, ali imate kakršne koli dvome/vprašanja o naših storitev/izdelkov,se obrnite na nas, preden odprete primeru spora ali me pusti negativne povratne informacije,se Bomo potrudili, da odpravite vse težave,Smo lahko temo, ki vam je POLNO NADOMESTILO ali z ladjo vam še en nov paket.Verjamemo, Da Dobra Komunikacija Bo Dosegla Dober Rezultat.

2. Vaše 5 star povratne informacije je tisto, kar moramo imeti persuing.Pustite 5 star povratne informacije,Dobite BREZPLAČNO Darila .Stranka lahko pustite mi opomba zadnjih 5 star povratne informacije, da število na novo, da bi dobili BREZPLAČNO DARILO.

3. Bi bilo zelo cenijo, če vam je všeč naše izdelke in Delite s Prijatelji , Youtube,Facebook,Twitter,Linkedin.....Delež naših izdelkov povezave/fotografije vseh tistih socialnih omrežij, sprejme screenshot in pokaži mi v novem vrstnem redu sporočilo ali pošlji mi vez, ki Bo Dobil BREZPLAČNO DARILA .

Oznake: blazine, oči v senci, , feilanduo, diy oči, anime chika, 30 senčilo, vse v eno vtičnico, angel krtačo, canon 580ex ii popravila, ennk, f socket

Podobni izdelki