Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Slanost Refraktometer 0~10% 1.000-1.070 SG Slanosti Morske vode Tester Analyzer Optični Orodja Salometer Refrectometers

€13.87 €7.63
  • Natančnost Merjenja: kot specifikacija
  • Številka Modela: Slanost Tester
  • Uporaba: Slanosti
  • Min. Div.: kot specifikacija
  • Velikost: as specification
  • Razpon Merjenja: 0-10%
  • Z Brix Min. Div.: kot specifikacija
  • Blagovna Znamka: KETOTEK
  • Teža: 250g
  • SG: 1.000-1.070
  • Z Brix Obseg: kot specifikacija

Novo

- +

Slanost Refraktometer 0~10% 1.000-1.070 SG Slanosti Morske vode Tester Analyzer Optični Orodja Salometer Refrectometers

Merilno Območje : w/w 0-10% 1.000-1.070 SG Minimalne Oddelki : w/w 1‰ Natančnost : ±1‰

Težka (Trajne Aluminija)100% popolnoma nova in visoke kakovosti, ki je Idealen za garažo in delavnico, kovinskih delavcev ,gradbeniki, avto mehanika, spray slikarjev in DIY Strokovno izdelan in namenjen za učinkovito piha zrak, čiščenje delov in površin, ki Prihaja z 10 cm rezervnih šoba To refraktometer je načrta po načelu, da različne koncentracije tekočine imajo drugačen lomni količnik ,s hitro in natančno značilnosti.Samodejno zmerno odškodnine(ATC)

1. Poravnajte Pokrovček Ploščo s svetlobo, prilagajanje Prilagajanje ostrine, dokler ne boste videli merilu, jasno. 2. Kalibracija: Natančne Meritve je odvisna od previdni, kalibracijo.Prosimo, poskrbite, da se temperatura je okoli 68 °F, destilirano vodo se lahko uporabljajo za umerjanje.A.Odprite Pokrovček ploščo.kraj 2-3 kapljice destilirane vode na prizmo, nato zaprite pokrov ploščo in poskrbite, da voda širjenje aross prizmo brez zračnih mehurčkov ali suhe lise.počakajte približno 30 sekund, da naj branje za stabilizacijo.Pogled v okular in nato kalibracijo vijak do branja je "0" 3. Čisto prizmo z mehko krpo, nato postavite 2-3 kapljic tekočine vzorca, da se testirajo na prizmo.nato zaprite pokrov ploščo in m ake prepričajte, da je voda širjenje aross prizmo brez zračnih mehurčkov ali suhe lise.počakajte približno 30 sekund, da naj branje za stabilizacijo.Poravnajte prizmo skupščine z virom svetlobe.pogled v okular in boste lahko dobili branje. 4. Prosimo, leep refraktometer, suho in čisto v polje, ki lahko prepričani, da bo branje natančnost in trajne.

1 x Refraktometer 1 x Pipeto 1 x Čiščenje krpo, 1 x vrečka 1 x angleški Navodilo za uporabo

>>

>> Več priporočam

Mi Ladje po vsem Svetu, razen APO/FPO izdelki so poslane iz Kitajske z Letalom, doseže večina držav v 15 do 25 delovnih dni Dobavni rok je odvisen od destinacije in druge dejavnike, lahko traja do 30 delovnih dneh.

Smo accpet Alipay in Paypal tukaj Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

6 Mesecev Garancije .Nakup z zaupanjem, Če ne boste zadovoljni, ko boste prejeli vaš element,ga vrnite v roku 14 dni za zamenjavo ali vrnitev denarja

Prosim, da me kontaktirate, preden boste vrnili.Če je element, ki je poškodovan v 3 mesecu, in poslali vam bomo relacement brez dodatnih stroškov

Ali ponuditi nadomestilo po tem, ko smo prejme okvarjenega izdelka.Če element je v okvari po 3 mesecih, se še vedno lahko pošljete nazaj k nam.

Poslali vam bomo novega, ko prejme okvarjenega izdelka.Vendar boste morali plačati dodatne ladijski promet pristojbina.

Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.Bomo zapustili POZITIVNE POVRATNE informacije po receiveing plačilo.

Pišite nam, če niste zadovoljni s točko, po njegovem prejemu.Zdaj, če kupite naše izdelke, nas pusti 5 zvezdic povratne informacije in delite vaše socialne mreže, tako kot so Facebook, Twitter, VK, Instagram in itd.Pošlji screenshot, da nas boste dobili ekstra popust.Srečno nakupovanje na spletu.

Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 1 delovnega dne.

Če ne prejmete naš odgovor, vljudno prosim ponovno pošljete email in bomo odgovor, da boste čim prej.Resen Kupec, Le!Prosimo, kraj ponudbo le, če se strinjate z vsemi elementi.

Q: Kako lahko plačam za svoj nakup?

A: Mi accpet naslednje plačilne metode: Kreditno Kartico; Denar Booker; T/T; Western Union.

Q: ali obstaja Številko za Sledenje za moj predmet?

O: Če želite, da se paketna treba spremljati , prosimo, izberite China post air mail, Singapur post, ali Express

Q: ali je ta izdelek prišel z drobno paket?

O: Smo zapisali, pakiranje podrobnosti o opisu vsakega izdelka, prosimo preverite, Hvala vam !

Q: sem prodajalca, rad bi, da nakup več kosov vaš element, kaj je veleprodajno ceno?

A: Če bi radi, da kupujejo velike količine, prosimo, pošljite e-pošto na nas, vam bomo najboljšo ceno, hvala!

Oznake: grozdni alkohola refraktometer, analizator vode, kovinski, merilnik slanosti az, črna medu, refraktometer sladkorja, soli brix, refraktometer morsko vodo, digitalni salinometer, merilnik slanosti zemlje, refraktometer vode, refraktometer sol

Podobni izdelki