Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

OUNONA Bambusa Teaware Čaj Posnetke Lesa Toast Tong Lesene opekač za kruh Bagel Slanino Squeezer Sladkorja Ledeni Čaj Klešče Posnetek za Kuhanje, Peko

€4.35 €2.26
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Material: Les
  • Blagovna Znamka: ROSENICE

Novo

- +

Opis

Občutek težko za prenos hrane iz ogrevanje peči?Bojte se buring roko med preoblikovanje?To bambusa, opekač za kruh klešče so primerna izbira za vas, ko peko ali kuhanje.Premium bambusa materiala, ki zagotavlja varno in zdravo uporabo.Ergonomski dolgo in enostavno ročaj lahko zagotovo vam omogočajo, da prenesete vroče hrane iz pečice svobodno, brez gorenja.Bolj pomembno je, da je veliko toplotno odporni uspešnosti, zaradi česar je bolj primeren za vsakodnevno kuhanje ali peko.Dodate v košarico in da ne bo vas razočaral.

Funkcija

- Znamka: OUNONA.

- Barva: Kot je prikazano.

- Material: Bambus.

- Dolžina: 14.5 cm.

- Opekač za kruh klešče so izdelane iz naravnega bambusa, ki je varno in zdravo.Je lahek in enostaven za uporabo in ne praska svojo non-stick ponev, cookwares, pribor, opekač za kruh, žar rešetke ali druge površine.

- Ergonomska oblika, bambusa, opekač za kruh klešče je enostaven za zgrabi toast, slanina, bagel, palačinke, kolački, žar meso, bife in več drugih okusne hrane, ki jo želite.

- Ti bambusa, opekač za kruh klešče imajo dobre toplotno odporni uspešnosti, ki ščiti vaše roke pred gori pri odstranjevanju toast ali druge hrane kot bagel iz opekač za kruh.Poleg tega, da je pranje v pomivalnem stroju.

- Lesene kuhinjske prijemalke, enostaven za shranjevanje za shranjevanje več prostora.

- Primerna za kuhanje, toast, solata, žar, pečenje na žaru, pečenje, cvrtje, itd.

Topel Nasvet: Dragi kupec, zaradi svetlobnih učinkov, spremlja svetlost, ročno merjenje, itd., obstajajo lahko nekatere manjše razlike v barvi in velikosti med fotografija in dejanski predmet.Iskreno upam, da boste razumeli!Hvala!

1 x OUNONA Bambusa, opekač za kruh Kuhinjske Prijemalke za Dolgo Enostaven Prijem opekač za kruh Služijo Klešče za Kuhanje Toast, Kruh, Žar, Žar Peko, Cvrtje

Oznake: kovinski kavelj, prikriti, bagel rezalnik, limonin squeezer, toast igrača, slanino papirja, kruh machin, sladkor tong, čaj tong, oljčnega lesa klešče

Podobni izdelki