Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

IPX6 Nepremočljiva Strokovno Močan Super svetla led Potapljaška Svetilka Potapljač Svetlobe LED Podvodna Svetilka Svetilka Lanterna

€31.49 €13.54
  • Vrsta: Žep, Multi Orodja
  • Velikost: S

Novo

- +

POSTAVKA OPIS

Funkcija:

* 1. Svetilka uporablja T6LED, da proizvajajo zelo svetel žarek.Izhod lahko svetlost doseže okrog 30.000 lumnov.

* 2. Glavni del je narejen iz letala kakovostne aluminijeve zlitine, struktura je močno, anti-wear, anti-scratch, anti-shock.

* 3. Dnevni prevoz, jamarstvo, kampiranje, patrulje, potapljanje, lov, pohodništvo, nočni ribolov, itd.Lahko se uporablja.

Specifikacija:

Material: Aluminij zlitine

Barva: črna (kot je prikazano)

Velikost: 205 * 50 * 28 mm,

Potop globina: 80-100 m

Napajanje: 2 18650 (brez baterije)

Vsebina Paketa:

Potapljaška svetilka * 1 (brez baterije)

Vrvica za opaljivanje tega * 1

Opomba:

1. Vse fotografije so profesionalno barvno lestvico, vendar je zaradi različne okoljske svetlobe in zaslon nastavitve naprave, morda obstajajo nekatera odstopanja med sliko, ki jo vidite in sami pošiljki.Prosimo za razumevanje, da je.

2. Podatki se meri ročno, lahko nekatera odstopanja, vendar to ne vpliva na uporabo.

ELEMENT SLIKE

NAKUPOVALNI VODNIK

1.Navedite specialrequests(barve,embalaže,itd.)V opombe, ko bo plačilo.Če imate kakršno koli proment ali želite kupiti več...najprej obrnite na nas .

2.Če želite kupiti več differenct postavke v istem času in jih je potrebno plačati ponavljajoče se stroške prevozov,smo se lahko spremeni cena za vas.

3.Prosimo, preverite informacije za dostavo pred popolno plačilo:ime in priimek,naslov, zipcode,telefon numbe, retc

DOSTAVA PODROBNOSTI

NAČIN PLAČILA

STORITVE

▲ Vrnitev : Če obstajajo težave s kakovostjo ,prosimo, ponujajo podrobne informacije, da nam v roku 7 dni po prejemu pošiljke,bomo potrdili problem in potem ponudba, ki izpolnjuje soultion za vas.Vse vrne element, ki mora biti v originalni embalaži in prosimo, da ponudbo številko za sledenje.In podpiramo lokalne vrnili,boste dobili potrdilo o skrbi-brezplačno vrne.

▲ Povratne informacije : vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno!Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Cenimo 5-star pozitivne povratne informacije, To je dobro za naš dolgoročen posel.Bomo tudi pošiljanje enako povratne informacije za vas.

Oznake: siuyiu potapljaško svetilko, bushcraft firesteel, nitecor, titana baklo, scuba potapljanje, Lopata, multitul, 18650 baterijo recharg, heimdallr watch, Lanter LED

Podobni izdelki